In samenwerking met Heineken Design voor interieur aspecten heeft Architectenbureau Anton de Gruyl het ontwerp tot men met de Do fase verzorgd. Uitgangspunt daarbij de inpassing in het Rijksmonument met behoud van monumentwaardige onderdelen in interieur en exterieur. In overleg met HD is gekozen voor een concept van contrast tussen oud en nieuw. Daarbij is het een duidelijk onderscheid tussen de monumentale elementen en nieuwe toevoegingen gehanteerd: nieuwe onderdelen heb een industriematig voorkomen gekregen, monumentwaardige onderdelen zijn door restauratie behouden en herkenbaar gemaakt.
 
De daarop volgende begeleiding van de besteks- en vergunningsfase was in handen van Architectenbureau Anton de Gruyl. 

Hogewoerd 149 | 2311 HK Leiden | t 071 5147984 | m 06 18121526 | e info@antondegruyl.nl